Gedichtcadeau van Fidessa

Wat is het gedichtcadeau?

Het gedichtcadeau is een uniek, persoonlijk handgeschreven gedicht van Fidessa Docters van Leeuwen dat je digitaal krijgt aangeleverd. Dit geeft je de mogelijkheid om zelf een mooie lijst naar je eigen smaak omheen te doen. Het gedichtcadeau is een ware beleving om te krijgen.

Het persoonlijke gedicht cadeau is het mooiste kraamcadeau, een origineel moederdagcadeau, een prachtig vaderdagcadeau, een uniek liefdescadeau, een verbindend vriendschapscadeau, een bijzonder afscheidsgeschenk, een waanzinnig huwelijkscadeau en een fantastisch verjaardagsgeschenk. Ook is het gedichtcadeau fantastische poëzie op maat om een keer aan je ouders te geven. Of trakteer iemand die alles al heeft een keertje op een persoonlijk gedicht.

Eigenlijk is iedere gelegenheid het ideale moment om een gedichtcadeau weg te geven. Met het gedichtcadeau schenk je oprechte aandacht aan de mensen om wie je geeft.

Hoe werkt het?
Ik schrijf vanuit het hart. Dit is een talent dat ik even graag koester als deel.
Geef me een naam of drie woorden of enkele karaktereigenschappen van de persoon en ik schrijf een gedicht op maat. Ik hoef iemand niet te kennen om een schitterend gedicht te schrijven. Naar wens maak ik er ook nog een illustratie bij, zoals bijvoorbeeld te zien is bij de voorbeelden hieronder.
Na ontvangst van de betaling op IBAN: NL04INGB0005873589 t.n.v. Fidessa Docters van Leeuwen ontvang je het gedicht in je mailbox of ik stuur het direct uit jouw naam naar diegene voor wie het cadeau is bedoeld. Een cadeau voor op het laatste moment? Ik kan – in overleg – binnen 48 uur te leveren.

Door de prachtige uitstraling én de originele tekst is het gedichtcadeau een persoonlijk cadeau dat je nog lang zal bijblijven.

Gedichtcadeau bij overlijden
Zoek je een passend gedicht bij een begrafenis? Ook voor overleden dierbaren schrijf ik graag een persoonlijk gedicht. Het gedicht kan dan bijvoorbeeld op de kist staan tijdens de uitvaart. Of voorgelezen worden tijdens de dienst. Spoedbestellingen zijn vanzelfsprekend mogelijk.

Voorbeelden van mijn gedichten vind je overal op deze website en vooral ook HIER.

NU het gedichtcadeau bestellen? Stuur een mail naar hallo@fidessadicht.nl.
Voor tarieven en formaten kijk je HIER.
Met het gedichtcadeau is de ander dankzij jou het stralende middelpunt! 

 

Plaats een reactie